STORITVE PODJETJA KRŠTINC

VZDRŽEVANJE OGREVALNIH NAPRAV

SKRBIMO ZA UČINKOVITO
DELOVANJE OGREVALNIH NAPRAV.

Osnovna dejavnost našega podjetja je montaža in vzdrževanje naprav za ogrevanje: oljnih, plinskih gorilnikov ter plinskih kotlov. Z leti smo dejavnost razširili na vzdrževanje ostalih ogrevalnih naprav v kotlovnicah in toplotnih postajah.

Spoznamo se tudi na pripravo vode za polnjenje sistema centralnega ogrevanja ter dozirnih naprav za pripravo sanitarne vode.

ZA VAS OPRAVLJAMO NASLEDNJE STORITVE

Redno vzdrževanje opreme vam zagotavlja nemoteno delovanje ogrevalnih naprav z maksimalnim izkoristkom kapacitet, ter manj oziroma nič nevšečnosti, ki se nam rade pripetijo ob najbolj neprimernem času.

buderus

SERVIS PLINSKEGA KOTLA IN PEČI

Izognite se nepotrebnim težavam pri ogrevanju

Proizvajalec svetuje pregled plinske peči enkrat letno oz. po potrebi tudi pogosteje. Pregled plinskega kotla mora opraviti strokovnjak na tem področju, saj imajo nestrokovno izvedena vzdrževalna dela in popravila na plinskih pečeh za posledico lahko hude nesreče. Strankam svetujemo sklenitev pogodbe za redne letne servisne preglede plinske peči. Redno vzdrževanje in nadzor sta tudi garancija za varno, optimalno in varčno obratovanje celotnega sistema centralnega ogrevanja. Pri pregledu plinske stenske peči se opravi vizualni pregled splošnih korozijskih pojavov na plinski peči oz. na njenih delih, ...

PREBERI VEČ ...

SERVIS PLINSKEGA GORILNIKA

Ker je varnost na prvem mestu

Proizvajalec svetuje pregled plinskega gorilnika enkrat letno oz. po potrebi tudi pogosteje. Pregled plinskega gorilnika mora opraviti strokovnjak na tem področju, saj imajo nestrokovno izvedena vzdrževalna dela in popravila na plinskih gorilnikih za posledico lahko hude nesreče. Pri pregledu plinskega gorilnika se očistijo zračni kanal, kolo ventilatorja, demontira in očisti se plamenska glava in zastojna plošča. Očisti ali po potrebi zamenja se vžigalna elektroda, enako velja za element nadzora plamena. Pregleda se filter vložek plinskega filtra. Pred servisnem zagonom plinskega gorilnika se opravi tlačni preizkus plinske proge ...

PREBERI VEČ ...

SERVIS OLJNEGA GORILNIKA

Skrb za okolje se začne z obiskom serviserja

Glede na zakonske predpise in predpise proizvajalca je priporočljivo, da strokovno usposobljena oseba oljno kurilno napravo (oljni gorilnik) enkrat letno pregleda, preizkusi oziroma opravi servis oljnega gorilnika. Strankam svetujemo sklenitev pogodbe za redne letne servisne preglede oljnega gorilnika. Redno vzdrževanje in pregledovanje sta tudi garancija za varno, optimalno in varčno obratovanje celotnega sistema centralnega ogrevanja. Pri servisu oljnega gorilnika se zamenja filter vložek na dovodnem filtru, pregledajo se pregibne cevi dovoda goriva, očisti ali zamenja se oljni filter oljne črpalke. Šobo se zamenja najmanj ...

PREBERI VEČ ...

SERVIS KOTLOVNICE

Red in čistoča sta na prvem mestu

Nemoteno delovanje ogrevalnega sistema v hladnejših mesecih leta je zagotovo v veliki meri odvisno od zanesljivosti delovanja posameznih elementov sistema, ki temelji predvsem na kakovosti in rednem vzdrževanju posameznih naprav in delov, vgrajenih v sistem. Posebno skrb namenite temu, da se kotlovnica redno čisti in tako proti odstranjuje vso nepotrebno navlako, kar omogoča, da čez noč ne postane priročno skladišče in s tem moteč faktor za delovanje. Poleg natančno pregledanega oljnega gorilnika, plinskega gorilnika oziroma plinskega kotla je za pravilno delovanje sistema centralnega ogrevanja potrebno ...

PREBERI VEČ ...

ZVESTOBA SE PRI NAS IZPLAČA

Rednim strankam nudimo pogodbeno (letno) vzdrževanje ogrevalnih naprav. S tem dosežemo nemoteno in pravilno delovanje ogrevalnih naprav ter podaljšanje življenske dobe vaših ogrevalnih naprav. V primeru okvar pa vam nudimo hitro intervencijo. Strokovno osebje podjetja se redno izobražuje in izpopolnjuje na našem strokovnem področju, saj se zavedamo, da znanja ni nikoli dovolj in da je ustrezno znanje ter usposobljenost kadra izrednega pomena za kvalitetno in strokovno opravljanje našega dela. Prav tako pa strokovno usposobljenost in znanje krepimo ter izpopolnjujemo na izobraževanjih pri proizvajalcih in dobaviteljih ogrevalne tehnike ter tako zagotavljamo pravilno svetovanje našim strankam za smotrno upravljanje celotnega sistema ogrevanja.
Z našo dejavnostjo pokrivamo večino področja Slovenije. Smo zanesljiv partner, ki bo vedno korektno sodeloval z vami in vas v sili ne bo pustil čakati.

01/366-63-68

041/640 864

01/428 98 67

servis@krstinc.si

MNENJA DOSEDANJIH STRANK

“Ključ za uspeh je zadovoljna stranka.”

NASVETI STROKOVNJAKOV

“Prisluhnite strokovnemu mnenju.”

Če se še ogrevate s starim plinskim atmosferskim kotlom, je čas za razmislek o nakupu novega kondenzacijskega plinskega kotla, ki ga odlikujeta velik izkoristek in tiho delovanje. Sodobni sobni regulatorji pa poskrbijo, da je želena temperatura v prostoru kar se da enakomerna.

Tomaž

Večdesetletne izkušnje kažejo, da se izognete nepotrebnim urgentnim popravilom ogrevalne naprave, če se enkrat na leto odločite za njen redni pregled.

Nataša

Predlagam, da občasno preverite tlak vode v ogrevalnem sistemu in ga ob morebitnem prenizkem tlaku dopolnite z vodo. Tlak vode v sistemu centralnega ogrevanja stanovanjske hiše naj bi bil 1,5–1,8 bara. Če se po ceveh sliši šumenje, gre za zrak v sistemu ogrevanja, ki ga v več poskusih odzračite na radiatorjih.

Dejan

Če je vaša plinska naprava namenjena le ogrevanju in ne uporabljate plina v hiši ali stanovanju za druge namene, svetujem, da po končani kurilni sezoni zaprete plinsko pipo pred plinskim števcem. Če kuhate s plinom, zaprite plinsko pipo pred kotlom.

Gašper

Zima 2016/2017 je spet pokazala zobe in velikokrat se je zgodilo, da je bilo razlog izpada ogrevanja, kjer uporabljate kurilno olje, izločanje parafina zaradi nizkih temperatur. Predlagam, da zaščitite cisterno, sesalni priključek na cisterni in oljevod pred mrazom oz. dovolj zgodaj dodate aditiv med kurilno olje v cisterni.

Rok

NAROČILO NA SERVIS
NAROČILO ZA VPIS V BAZO

Kako pogosto vzdržujete ogrevalno napravo?

POTRDI
REZULTATI

letno

55%

na dve leti

28%

več kot dve leti

15%

ne vzdržujem, kličem ob okvari

4%

Napišite svoje mnenje.

Vsako mnenje šteje.

ODDAJ MNENJE

naročilo za vpis v bazo

Baza, kot jo imenujemo, že ta hip vključuje številne naše stranke in z njimi celoten sklop visoko priporočljivih rednih vzdrževanj opreme, ki smo jih v podjetju Krštinc za njih nameščali v različne objekte.

Redno vzdrževanje opreme pa bo tudi vam zagotovilo nemoteno delovanje z maksimalnim izkoristkom kapacitet, manj oziroma nič nevšečnosti, ki se nam rade pripetijo ob najbolj neprimernem času, kot so konci tedna, prazniki ali pa ob nezavidljivih vremenskih razmerah z nizkimi temperaturami.

Redni pregledi pa na drugi strani prinašajo številne prednosti:

  • odpravo morebitnih težav,
  • urejenost naprave,
  • manj prostora za morebitne napake v delovanju in
  • navsezadnje zmanjšanje možnosti nepotrebnih stroškov.

Zato smo šli korak dlje! Prijavite se še danes v našo bazo rednega vzdrževanja naprave.

Poleg vsakoletnih pregledov bomo svojim strankam, vpisanim v bazo rednih letnih pregledov in vzdrževanj, dodatno omogočili tudi najbolj urgentna popravila – vsak dan v tednu!

Tu smo za vas - vedno!

Naročam enkrat letno pregled naprave

Oddaj naročilo

Pošljite sporočilo

Za kakoršnekoli informacije smo vam na voljo preko spodnjega obrazca ali naslednjih telefonskih številk:

Stacionarni telefon: 01 366 63 68
Mobilni telefon: 041 640 864

Polja označena z * je potrebno nujno izpolniti!

pošlji sporočilo