VIDEO POMOČ KRŠTINC

SEZNAM FILMOV, KJER SI LAHKO OGLEDATE NASTAVITVE VAŠE NAPRAVE.

Kako si pomagati, če radiator ne ogreva

V kratki video predstavitvi vas podrobneje seznanjamo s prvimi in najpomembnejšimi napotki, kako ukrepati v primeru nedelovanja katerega od vaših radiatorjev. Najprej vam predstavimo nekaj osnovnih principov delovanja termostatske glave in kar je najpomembnejše: na dejanskem primeru prikažemo pot do najlažje odstranitve termostatske glave z radiatorskega ventila, kateri sledi še nasvet o učinkovitem preverjanju, če je ventil radiatorja blokiran in zato ne ogreva. Ker nam je vaš topel dom vedno na prvem mestu, smo poskrbeli tudi za prikaz začasnega ogrevanja doma v času, ko je radiatorski ventil v okvari.

Upravljanje s sobnim korektorjem Bosch CR100

V video predstavitvi vas bomo seznanili z osnovnimi in običajno najbolj pogosto uporabljenimi funkcijami sobnega korektorja Bosch, CR100. Predstavili vam bomo displej upravljalnika in spoznali boste osnove upravljanja, se sprehodili po tipkah funkcionalnosti in menuju. Izvedeli boste kako lahko s sobnim upravljalnikom izključite ogrevanje ko tega ne potrebujete. Ne spreglejte poglavja o nastavitvah programov ogrevanja, menimo, da to strankam predstavlja največji iziv in ga zelo nerade spreminjajo same.
 

Upravljanje s sobnim korektorjem Buderus RC300

V video predstavitvi vas bomo seznanili z običajno najbolj pogosto uporabljenimi funkcijami ter uporabniškim menijem sobnega korektorja Buderus, RC300. Spoznali boste osnove kot napredne funkcije upravljalnika, se sprehodili po meniju s priljubljenimi nastavitvami s pritiskom na tipko "fav". Nastavitev časovnega programa ogrevanja še ni bila tako preprosta. S tem upravljanikom imamo možnost izbire treh načinov ročnega delovanja ogrevanja, kar še posebej svetujemo, da si ogledate. Ne spreglejte pa niti nasveta kako je najlažje izklopiti/vklopiti ogrevanja v primeru, da je vaša ogrevalna naprava plinski kotel Buderus GB072.

Upravljanje s sobnim korektorjem Buderus RC35

V kratki video predstavitvi vas bomo seznanili z osnovnimi in običajno najbolj pogosto uporabljenimi funkcijami sobnega korektorja Buderus, RC35. Spoznali boste osnove upravljanja, se sprehodili po tipkah funkcionalnosti in menuju, izvedeli kaj storiti v primeru, če se prižge kontrolna lučka, kako ukrepati pri pojavu morebitnih motenj. Ne spreglejte pa niti nasvetov, kako nastaviti ravno pravo intenziteto ogrevanja vaših prostov in kako prihraniti na porabi energije.

Upravljanje plinskega kotla Buderus GB072

V kratki video predstavitvi vas bomo seznanili z osnovnim upravljanjem plinskega kotla Buderus GB072. Kako doseči največjo učinkovitost ogrevanja z mislijo na varstvo okolja je prav tako del video predstavitve, ki je ne smete zamuditi. Sprehodili se bomo skozi razlago simbolov in najbolj pomembne tehnične napotke z navodili za prvi zagon in nadaljnje upravljanje. Pomemben je tudi nasvet za prihranek energije. V primeru obiska vašega dimnikarja pa je prikazano tudi, kako se sproži in izklopi dimnikarska funkcija kotla za merjenje emisij v dimnih plinih.

Upravljanje regulatorja Buderus R4000

V kratki video predstavitvi vas podrobneje seznanjamo z možnostmi uporabe regulatorja Buderus R4000. Razkrili vam bomo napotke za najbolj gospodarno ogrevanje tako prostorov kot sanitarne vode in pri tem tudi privarčevati. Pri tem vam bo v pomoč razlagala modulov in preglednega prikazovalnika. Predstavili vam bomo tudi dodatno možnost posebnega individualnega programa samo za vas. Izvedeli pa boste tudi o preklopu poletje – zima, saj naprava omogoča celo samodejen izklop ogrevanja, ko to ni več potrebno.

Predstavitev plinskega kotla Rendamax R600

Za lažjo predstavo lepo vabljeni k ogledu videa o Rendamax kotlu R600. Video prikazuje, kakšne prednosti vse vam omenjeni kotel prinaša, vključno s prikazom možnosti razstavitve in ponovne sestave na težko dostopne kotlovnice, in to zgolj v pičlih treh urah in pol. Pri montaži se namreč srečamo z marsikatero fizično omejitvijo, ki pa smo ji s pomočjo spodnjega videa kos – tudi na vaši lokaciji! Prepričajte se sami in nas kontaktirajte, tu smo za vas.

Upravljanje regulacije Siemens za plinske kotle Rendamax

V kratki video predstavitvi vas podrobneje seznanjamo s kotlovsko regulacijo, ki omogoča nastavitev tako dnevnih kot nočnih temperatur dveh ogrevalnih krogov. Program ogrevanja omogoča tudi nastavitev temperature tople vode, cirkulacijsko črpalko vode in še in še. Za dodatne informacije seveda vskočimo tudi mi: s pregledom morebitnih napak, informacij sistema centralnega ogrevanja, in funkcijo avtomatskega izklopa ogrevanja ko zunanja temperatura doseže prednastavljeno. Črpalka se tako avtomatsko izklopi, saj takrat potrebe po ogrevanju ni več.

Predstavitev plinskega kotla Rendamax R40

Lažjo predstavo o kotlu R40 pa bo v vas vzbudil tu priložen video. Ta na nazoren način prikazuje sestavo samega kotla in pa možnost združevanja posamičnih enot kotlov petih različnih moči v skupno kaskado, s čimer lahko dosegate moč vse do 1140 kW. Na ta način rešujemo povpraševanja po višjih potrebah moči. Če mednje spadate tudi vi, imamo za vas preprosto rešitev. Video pa med drugim razkriva tudi številne druge lastnosti in prednosti kotla R40, zato vabljeni k ogledu.

01/366-63-68

041/640 864

01/428 98 67

servis@krstinc.si

MNENJA DOSEDANJIH STRANK

“Ključ za uspeh je zadovoljna stranka.”

NASVETI STROKOVNJAKOV

“Prisluhnite strokovnemu mnenju.”

Če se še ogrevate s starim plinskim atmosferskim kotlom, je čas za razmislek o nakupu novega kondenzacijskega plinskega kotla, ki ga odlikujeta velik izkoristek in tiho delovanje. Sodobni sobni regulatorji pa poskrbijo, da je želena temperatura v prostoru kar se da enakomerna.

Tomaž

Večdesetletne izkušnje kažejo, da se izognete nepotrebnim urgentnim popravilom ogrevalne naprave, če se enkrat na leto odločite za njen redni pregled.

Nataša

Predlagam, da občasno preverite tlak vode v ogrevalnem sistemu in ga ob morebitnem prenizkem tlaku dopolnite z vodo. Tlak vode v sistemu centralnega ogrevanja stanovanjske hiše naj bi bil 1,5–1,8 bara. Če se po ceveh sliši šumenje, gre za zrak v sistemu ogrevanja, ki ga v več poskusih odzračite na radiatorjih.

Dejan

Če je vaša plinska naprava namenjena le ogrevanju in ne uporabljate plina v hiši ali stanovanju za druge namene, svetujem, da po končani kurilni sezoni zaprete plinsko pipo pred plinskim števcem. Če kuhate s plinom, zaprite plinsko pipo pred kotlom.

Gašper

Zima 2016/2017 je spet pokazala zobe in velikokrat se je zgodilo, da je bilo razlog izpada ogrevanja, kjer uporabljate kurilno olje, izločanje parafina zaradi nizkih temperatur. Predlagam, da zaščitite cisterno, sesalni priključek na cisterni in oljevod pred mrazom oz. dovolj zgodaj dodate aditiv med kurilno olje v cisterni.

Aljaž

NAROČILO NA SERVIS
NAROČILO ZA VPIS V BAZO

Kako pogosto vzdržujete ogrevalno napravo?

POTRDI
REZULTATI

letno

55%

na dve leti

28%

več kot dve leti

15%

ne vzdržujem, kličem ob okvari

4%

Napišite svoje mnenje.

Vsako mnenje šteje.

ODDAJ MNENJE

naročilo za vpis v bazo

Baza, kot jo imenujemo, že ta hip vključuje številne naše stranke in z njimi celoten sklop visoko priporočljivih rednih vzdrževanj opreme, ki smo jih v podjetju Krštinc za njih nameščali v različne objekte.

Redno vzdrževanje opreme pa bo tudi vam zagotovilo nemoteno delovanje z maksimalnim izkoristkom kapacitet, manj oziroma nič nevšečnosti, ki se nam rade pripetijo ob najbolj neprimernem času, kot so konci tedna, prazniki ali pa ob nezavidljivih vremenskih razmerah z nizkimi temperaturami.

Redni pregledi pa na drugi strani prinašajo številne prednosti:

  • odpravo morebitnih težav,
  • urejenost naprave,
  • manj prostora za morebitne napake v delovanju in
  • navsezadnje zmanjšanje možnosti nepotrebnih stroškov.

Zato smo šli korak dlje! Prijavite se še danes v našo bazo rednega vzdrževanja naprave.

Poleg vsakoletnih pregledov bomo svojim strankam, vpisanim v bazo rednih letnih pregledov in vzdrževanj, dodatno omogočili tudi najbolj urgentna popravila – vsak dan v tednu!

Tu smo za vas - vedno!

Naročam enkrat letno pregled naprave

Oddaj naročilo

Pošljite sporočilo

Za kakoršnekoli informacije smo vam na voljo preko spodnjega obrazca ali naslednjih telefonskih številk:

Stacionarni telefon: 01 366 63 68
Mobilni telefon: 041 640 864

Polja označena z * je potrebno nujno izpolniti!

pošlji sporočilo