O Rendamaxu

Podjetje RENDAMAX je bilo ustanovljeno leta 1968. Izhajajoč iz svojega nizozemskega sedeža si je pridobilo svetovni ugled na področju razvoja, proizvodnje in trženja plinskih specialnih ogrevalnih plinskih kondenzacijskih kotlov za profesionalne namene v razponu moči od 7,7 do 2000 KW. Inovativna tehnologija kotlov Rendamax ima široki razpon modulacije moči. Enkraten koncept v Evropi uporabniku zagotavlja vrsto vidnih prednosti. Kotli dosegajo izjemno nizke emisije NOx in CO kar postavlja kotle Rendamax na prvo mesto glede na skrb za okolje, saj posledično izpolnjujejo najstrožje evropske okoljevarstvene predpise.

Inovativna tehnologija kotlov Rendamax

Podjetje RENDAMAX je bilo ustanovljeno leta 1968. Izhajajoč iz svojega nizozemskega sedeža si je pridobilo svetovni ugled na področju razvoja, proizvodnje in trženja plinskih specialnih ogrevalnih plinskih kondenzacijskih kotlov za profesionalne namene v razponu moči od 7,7 do 2000 KW. Inovativna tehnologija kotlov Rendamax ima široki razpon modulacije moči. Enkraten koncept v Evropi uporabniku zagotavlja vrsto vidnih prednosti. Kotli dosegajo izjemno nizke emisije NOx in CO kar postavlja kotle Rendamax na prvo mesto glede na skrb za okolje, saj posledično izpolnjujejo najstrožje evropske okoljevarstvene predpise.

Serija R 40

Serija R40 obsega 6 modelov stenskih kondenzacijskih kotlov moči od 7,7 do 145 KW. Do združene moči 1.140 KW v kaskadi. INOX toplotni prenosniki odporni na korozijo, nobenih oblog, minimalne obrabe, dolga podaljšana življenska doba. Dvojni helix toplotni prenosnik s konstantnim izkoristkom, nizek hidravlični upor, normni izkoristek > 110%, modulacija 1:6.

Serija R 600

Serija obsega 7 modelov modulacijskih kondenzacijskih talnih kotlov moči od 23,3 do 571 KW. Normni izkoristek 110,4 %, modulacijsko območje 1:6, zelo majhna tlorisnapotreba, najnižje emisije, tiho delovanje, nizka teža in preprosta montaža. Zbirna komora dimnih plinov iz INOXA in korozijsko varni 3 stopenjski ne varjeni INOX prenosnik toplote s 5-letno garancijo.

Inox izmenjevalec tako zmanjšuje obrabo in podaljšuje življensko dobo ogrevalnemu sistemu. Ob tem ostaja konstantno visok izkoristek skozi mnoga leta.

Serija R 3400

Serija obsega 10 modelov kotlov moči od 657 do 2000 KW z izkoristki do 102,7 %. Z vodno hlajenim predmešalnim gorilnikom sestavljenim iz bimetalnih narebrenih cevi (na strani vode iz nerjavnega jekla, na zunanji strani iz aluminija) in litoželeznih vodnih razdelilnikov. Z dvema prenosnikoma toplote. Prvi sestavljen iz gladkih nerjavnih jeklenih cevi, drugi iz lasersko zvarjenih narebrenih cevi z nerjavnega jekla.

Serija R 3500

Serija obsega 5 modelov kotlov moči od 613 do 1066 KW z izkoristki do 104,3 %.

Serija R 3600

Serija obsega 6 modelov kotlov moči od 572 do 1097 KW. Pri tem modelu je priključen še tretji prenosnik toplote, ki je sestavljen iz narebrenih nerjavnih jeklenih cevi, zvitih v obliki spirale. Prenosnik je vezan vzporedno s kotlom, čezenj teče 5-10 % celotnega volumskega toka vode.

Zahvaljujoč majhni vsebnosti vode se kotli serije R3400/3500/3600 posledično hitro prilagajajo specifičnim potrebam po toploti v zgradbi.

NAROČILO NA SERVIS

Želite, da vam opravimo servis ogrevalne naprave?

Izpolnite kontaktno naročilnico in v kratkem vas bomo kontaktirali.

NAROČI SE ZDAJ

NAROČILO ZA VPIS V NAŠO BAZO STRANK

Želite prepustiti skrb za vašo ogrevalno napravo strokovnjaku?

Vpišite se v bazo strank in mi bomo poskrbeli, da vam bo vedno toplo.

VPIŠI SE ZDAJ

KONTAKTNI PODATKI

Telefon: 01 366 63 68

GSM: 041 640 864

Fax: 01 428 98 67

GSM: 041 640 864

E-mail: servis@krstinc.si

01/366-63-68

041/640 864

01/428 98 67

servis@krstinc.si

MNENJA DOSEDANJIH STRANK

“Ključ za uspeh je zadovoljna stranka.”

NASVETI STROKOVNJAKOV

“Prisluhnite strokovnemu mnenju.”

Če se še ogrevate s starim plinskim atmosferskim kotlom, je čas za razmislek o nakupu novega kondenzacijskega plinskega kotla, ki ga odlikujeta velik izkoristek in tiho delovanje. Sodobni sobni regulatorji pa poskrbijo, da je želena temperatura v prostoru kar se da enakomerna.

Tomaž

Večdesetletne izkušnje kažejo, da se izognete nepotrebnim urgentnim popravilom ogrevalne naprave, če se enkrat na leto odločite za njen redni pregled.

Nataša

Predlagam, da občasno preverite tlak vode v ogrevalnem sistemu in ga ob morebitnem prenizkem tlaku dopolnite z vodo. Tlak vode v sistemu centralnega ogrevanja stanovanjske hiše naj bi bil 1,5–1,8 bara. Če se po ceveh sliši šumenje, gre za zrak v sistemu ogrevanja, ki ga v več poskusih odzračite na radiatorjih.

Dejan

Če je vaša plinska naprava namenjena le ogrevanju in ne uporabljate plina v hiši ali stanovanju za druge namene, svetujem, da po končani kurilni sezoni zaprete plinsko pipo pred plinskim števcem. Če kuhate s plinom, zaprite plinsko pipo pred kotlom.

Gašper

Zima 2016/2017 je spet pokazala zobe in velikokrat se je zgodilo, da je bilo razlog izpada ogrevanja, kjer uporabljate kurilno olje, izločanje parafina zaradi nizkih temperatur. Predlagam, da zaščitite cisterno, sesalni priključek na cisterni in oljevod pred mrazom oz. dovolj zgodaj dodate aditiv med kurilno olje v cisterni.

Rok

NAROČILO NA SERVIS
NAROČILO ZA VPIS V BAZO

Kako pogosto vzdržujete ogrevalno napravo?

POTRDI
REZULTATI

letno

55%

na dve leti

28%

več kot dve leti

15%

ne vzdržujem, kličem ob okvari

5%

Napišite svoje mnenje.

Vsako mnenje šteje.

ODDAJ MNENJE

naročilo za vpis v bazo

Baza, kot jo imenujemo, že ta hip vključuje številne naše stranke in z njimi celoten sklop visoko priporočljivih rednih vzdrževanj opreme, ki smo jih v podjetju Krštinc za njih nameščali v različne objekte.

Redno vzdrževanje opreme pa bo tudi vam zagotovilo nemoteno delovanje z maksimalnim izkoristkom kapacitet, manj oziroma nič nevšečnosti, ki se nam rade pripetijo ob najbolj neprimernem času, kot so konci tedna, prazniki ali pa ob nezavidljivih vremenskih razmerah z nizkimi temperaturami.

Redni pregledi pa na drugi strani prinašajo številne prednosti:

  • odpravo morebitnih težav,
  • urejenost naprave,
  • manj prostora za morebitne napake v delovanju in
  • navsezadnje zmanjšanje možnosti nepotrebnih stroškov.

Zato smo šli korak dlje! Prijavite se še danes v našo bazo rednega vzdrževanja naprave.

Poleg vsakoletnih pregledov bomo svojim strankam, vpisanim v bazo rednih letnih pregledov in vzdrževanj, dodatno omogočili tudi najbolj urgentna popravila – vsak dan v tednu!

Tu smo za vas - vedno!

Naročam enkrat letno pregled naprave

Oddaj naročilo

Pošljite sporočilo

Za kakoršnekoli informacije smo vam na voljo preko spodnjega obrazca ali naslednjih telefonskih številk:

Stacionarni telefon: 01 366 63 68
Mobilni telefon: 041 640 864

Polja označena z * je potrebno nujno izpolniti!

pošlji sporočilo